Huub Pennock

Ik ben een gediplomeerd cranio therapeut en heb mijn opleiding gevolgd aan de Peirsman Cranio Sacraal Academi (PCSA). Mijn eindwerk gaat over een stressvrij leven, ruimte voor ontspanning. En wat Cranio daarin kan betekenen.  Wil je het eindwerk lezen, stuur me dan een mail .


In 2013 maakte ik kennis met Cranio. In twee sessie raakte ik mijn wekelijkse hoofdpijnaanval kwijt. Mijn therapeut deed bijna niets, en toch was er iets veranderd in mijn lichaam en geest. Ik was nieuwsgierig hoe dat was gekomen en zo ben ik gestart met de basiscursus Cranio. Daarna ben ik steeds nieuwsgieriger de opleiding ingerold. Ik ontdekte nog veel meer verbetering in mijn eigen gezondheid en functioneren. Zoals diepe ontspanning door het ontladen van opgeslagen stress, minder hormoonzalf smeren door het versterken van mijn immmuunsysteem en meer verbinding met mijzelf.

In cranio-behandelingen met cliënten ontdekte ik de kracht van cranio om lichaam en geest (nog) beter te laten werken. Meer ruimte, ontspanning en het loslaten van oude spanningen en trauma’s.

Sinds 2012 ben ik tevens gecertificeerd coach en begeleid ik mensen die stappen in hun werk of privé leven willen maken. Vooral op het gebied van minder stress en meer ontspanning. In 2022 heb ik bij OERsterk mijn diploma tot OERsterk coach level 2 afgerond. Daarmee zijn Ontsspanning, Gezond eten, Regelmatig bewegen en Zingeving onderdelen waar ik mensen specifiek in kan begeleiden.

Ten slotte ondersteun ik medewerkers in de omslag van werkdruk naar werkplezier.
In mijn vrije tijd zijn muziek en dans mijn passies. Ik ben een van de organisatoren van DansJeVrij! in Naarden.

Opleidingen

OERsterk coach level 1 en 2: Juli 2022
Cranio Sacraal Therapie bij PCSA (2019)
Medische Basiskennis (2017)
NLP Practitioner (2012)
Coaching Academy Extra Miles (2010)
Lichamelijke opvoeding (1988)
Sportmassage (1987)

Curussen en Workshops

Psoas 2: Ademhaling en emotie (2021)
Strervensbegeleiding (2020)
Ericksoniaanse Hypotherapie 1 en 2 (2020)
The Long Tide, (juni 2019)
Deepening into Biodynamics december (2018)
Cranio en ontwinden (2017)
Brein en cranio (2017)
Communication for excellence (2011)
Leadership for excellence (2012)
Diverse danscursussen

Volgende pagina