Tarieven Elles de Vries

Watersessies met baby's

€ 90,- (inclusief het boek Waterbaby's)

Annuleren van een afspraak is kosteloos mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor aanvang. Binnen 24 uur breng ik de behandeling in rekening.

Klachtenportaal Zorg

Ik ben lid van de belangenvereniging BMS en het klachtenportaal Zorg. Heeft u een klacht maak het dan kenbaar en proberen we er samen uit te komen. Lukt dit niet dan kan zowel u als wij contact opnemen met de belangenvereniging BMS. Dit kan via mail of via het klachtenformulier van bms-belangenvereniging.nl. Mocht dit ook niet tot een oplossing leiden dan kunt u of wij contact opnemen met het Klachtenportaal Zorg. Via mail of het formulier op de website klachtenportaalzorg.nl

Tarieven Catharina Boot

Cranio sessie
Een sessie duurt een uur en kost
€ 65,00 euro. De intake bij de 1e sessie is gratis.

Ik ben te vinden in de zorgzoeker. Mocht je een aanvullende verzekering hebben dan kun je bij je zorgverzekeraar checken of je een, geheel of gedeeltelijke, vergoeding krijgt voor de cranio sessie.

Annuleren van een afspraak is kosteloos mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor aanvang. Binnen 24 uur breng ik de behandeling in rekening.

Als therapeut ben ik aangesloten bij de NCSV (255-0196) en de RBCZ ( 102014R) SCAG en Wkkgz.

Via de NCSV ben ik aangesloten bij de geschillencommissie van de SCAG. Als er een klacht is over mijn behandeling komen wij er hopelijk in de eerste instantie samen uit. Mocht dat niet lukken dan kunt u contact opnemen met de NCSV. De klacht wordt door hun in behandeling genomen. DE RBCZ regelt het tuchtrecht.