Ervaring watersessie bij Elles

"Wij hadden een heftige start met onze zoon vanwege een aantal afwijkingen waaraan hij geopereerd moest worden. Veel in badje doen, had ik de energie niet voor.
Bij Elles hebben we weer mogen ervaren hoe water kan bijdragen aan ontspanning. Het was niet alleen ontspannend voor ons zoontje, maar ook voor ons. Hij sliep iedere keer een stuk beter. Zelf ben ik hem ook weer meer in het badje gaan doen en we gaan nu een badje kopen om samen in te zitten, want het is zo fijn.
En dat in alle rust en de warmte van Elles. Wat fijn! Door de praktische aanwijzingen voel ik me nu ook veel zekerder om met mijn zoontje naar een zwembad te gaan. Elles bedankt!". Jennifer

Ervaring cranio bij Elles

Ik ervaar direct een sfeer van vertrouwen en ontspanning. Elles geeft ruimte om te laten Zijn en heeft tegelijk een gefocuste aandacht voor dat, wat er is in mij. Mijn eigen lichaamswijsheid en sturing wordt serieus genomen en verwelkomd. Haar aanraking is subtiel en ik verwonder mij over de werking die zich langzaam aan mij laat voelen. Het is een mysterie hoe cranio werkt maar ik voel de energie in mijn lijf stromen. Ik kon een diepe laag en pijn voelen in mijn borst/hartgebied. Een pijn die er vaker is. De aanwezigheid van Elles geeft veiligheid om met die sensatie, misschien wel voor het eerst, totaal te zijn. Mijzelf ervaren voorbij het lichaam. Een rijke en helende sessie. Dankbaar!
Joke

Elles straalt in haar werk een enorme rust en verbondenheid uit. Haar zachtheid, betrokkenheid en aanwezigheid hielpen mij tijdens de sessies te ontspannen en er te mogen ‘zijn’. Door de Cranio-sessies van Elles ben ik van mijn wekelijks terugkerende hoofdpijn verlost. Mijn onderrug, die door een Hernia kwetsbaar was kan sinds de sessies een stuk meer aan. Mijn rug voelt hierdoor 10 jaar jonger. Het is verrassend hoe Elles mijn systeem geholpen heeft zijn eigen helende kracht weer te vinden. 
Kees 

Ervaring cranio bij Huub

Ik kwam naar aanleiding van last van mijn nek bij Huub. Ik wilde CranioSacraal wel eens proberen in plaats van stevige massage of chiropractie. Wat een stille volle rustgevende handen heeft die man! Dat ging veel verder dan alleen loskomen in de nek. Ik kwam er meer van bij mijn kern, de innerlijke plek van waaruit ik nu helderder keuzes kan maken. En en passant komen ook andere plekken in mijn lijf aan bod, waarvan de signalen nu beter gehoord worden door mij en de aandacht krijgen die ze verdienen. En de diepe ontspanning die Huub biedt geeft alle ruimte voor het zelfgenezend vermogen van het lichaam om zijn werk te doen. Ik ben er blij en dankbaar voor!
Erwin

Ik ben bij Huub terechtgekomen vanwege galsteenaanvallen.
Op advies van mijn huisarts heb ik gekozen voor het niet verwijderen van mijn galblaas, maar vetarm te eten. Hierdoor heb ik soms na vet eten een paar uur last van een naar gevoel. Cranio sacraal therapie zou volgens Huub dit kunnen verlichten. Positief sceptisch heb ik een afspraak gemaakt.
De vier sessies hebben me verrast. Het zijn zachte aanrakingen, soms wordt er gesproken, heel bijzonder. Ik word me bewust van mijn lijf, mijn organen, de verbondenheid en het voelen. 
De sessies hebben veel bij me los gemaakt. Het zet me aan het denken en mijn bewustzijn is erdoor geactiveerd. En het heeft geholpen. Hoe geen idee, maar het werkt.
Krijg ik last ergens van heb ik nu een handvat om er mee om te gaan en zakt het vervelende gevoel snel weg. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb. 
Franka

Ik kon door jouw aanraking grenzeloos kwetsbaar zijn in plaats van grenzen moeten bewaken. Je gaf me vertrouwen en ik voelde liefde voor mezelf. Blij om hier in de ontspanning te mogen liggen en zakken en in de aanraking in de kwetsbaarheid te mogen zijn. Ik voel vrede en dankbaarheid. Mijn hoofd heeft rust gekregen. Ik kan het nu zo laten dragen en me daaraan overgeven. Mijn hele zijn werd gedragen. 
Bernadette